top of page

Lenge siden sist - mye har skjedd

Da er det dessverre blitt ei god stund siden sist vi har fått skrevet eit innlegg. Selv om det har gått lenge siden sist posting har arbeidet godt for fullt heile i 2022. I bunnen av innlegget er det et galleri med bilder over noe av det som er gjort. Går de inn på hvert bilde får de mer forklaring om det enkelte bildet.


Dette året har vi blant annet laget mat 2-4 gonger i uken og hatt leksehjelp flere gonger i uken. Derimot vil jeg spesielt trekke frem to ting, rapporter og programmet vi startet opp i februar.


Vi i Norge har alltid hatt nær kontakt med de som arbeider i Honduras, men nytt fra januar er at vi har greidd å systematisere dette mer. Etter hver aktivitet leverer de en rapport med bilder og ulik informasjon. Dette har gjort at vi i mye større grad har fått oversikt over alt arbeidet som faktisk blir gjort i Honduras.


I februar organiserte vi den støtten vi gir gjennom et program, som de som arbeider med oss i Honduras har utarbeidet. Kort fortalt er ungene organisert i ulike grupper utifra alder, der den enkelte skal kjenne en tilhørighet og skal kunne utvikle seg. Målet er at de eldste etterhvert skal ta del i arbeidet med dei mindre. Vi er veldig fornødd så langt, og vil utvikle dette programmet videre.


Elles skjer de mye spennende i lokalsamfunnet rundt oss, der flere av våre frivillige er med å driv frem positive endringer, uten særleg økonomiske bidrag fra Skape muligheter sammen. De arbeider mellom annet med å få sett opp busskur, stenlegge gatene i landsbyen og få sikrere strømtilgang til deler av landsbyen.


Dette er veldig kort oppsummert hva vi har gjort så langt i år. Vi er veldig takknemlig for alle som støtter arbeidet vårt, som gjev muligheter til alle på bildene under til å bidra positivt i sitt liv og landsbyen sin, Granadita. Er det flere som ønker å støtte arbeidet vårt, kan de gjøre det her.
47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page