Vi var uten vann, så kom regnet, mange møter og sterke historier.Nesten hele bygda er uten vann, og har vært det i nesten 3 uker. På denne tiden er det vanligvis en god del regn. Men til nå har det vært tørke, elver og bekker har lite eller ikke noe vann i det hele tatt. Derfor må vi klare oss med det lille vannet vi kjøper. Til nå har jeg hatt 3 bøtter med vann fra en vannkumme ute, og 1 stor flaske me renset vann til å drikke og vaske hendene i.

Men idag kom regnet. Det var nesten en time med regn. Og i 40 av disse minuttene gikk jeg rundt og rundt huset for å samle inn regnvann. Og klarte til slutt å få fyllt opp "pilaen" vaskekummen som er ute.

Det er nesten vanskelig å forklare den følelsen når du hører at det kommer vann! For en glede.

På søndag hadde vi en flott dag hvor vi ikke gjorde noe produktivt eller effektivt. Målet var kun å kose oss! Og det klarte vi. Først kjørte vi til en restaurant og koste oss, spiste og pratet.

Så kjørte vi til et hus ved stranden hvor noen vi kjenner holder til. Her fikk vi bade i bassenget og dusjet!!! Fantastisk!

Igår var en rein møtedag! Vi var i møte fra kl. 9 til 19.30. Dette var forskjellige møter. Alle møtene var fine, hver på sin måte. De fortalte sterke historier om hvordan deres oppvekst eller fortid har vært. Jeg er utrolig glad for å få lov å bli kjent med så mange av dem som bor her! ❤


Her blir noen av klærne vi hadde med fra norge gitt til denne fine prinsessa på 4 måneder!


I løpet av disse dagene jeg har vært her til nå, har jeg sett hørt og opplevd mye spennende. Noe av det er alle småkrypa som svirrer rundt her nede.

En annen fasinerende og fin ting jeg har sett er hvordan barna klarer å leke med alt. Plutselig er de i sin egen verden. Her har 2 av jentene sin egen lekekrok.

Idag tidlig fikk jeg telefon fra Lili. Hun lurte på om jeg kunne ta med meg Josué og komme ned til huset hennes. Hun ville ha oss med ut å spise frokost.

Vi tok en mototaxi til Roma. Her koste vi oss med en god frokost før vi ble kjørt tilbake!

Vel tilbake ble det etterhvert tid for møte med koordinatorene i organisasjonen.


Så var det tid for avslapping resten av dagen. Viss vi ser bort fra 40minutt med å samle regnvann!

En god drøs me Josué før det ble kveld. Rett før jeg skulle til å legge meg kunne jeg høre at det var begynt å komme vann i tanken! ❤😊


God natt og takk for at du vil lese!


Hilsen meg

-Kirsten-


51 visninger

Organsiasjonsnummer (Norge):       NO 913 984 528

Personería Jurídica (Honduras):       2016000564

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon

© 2018 av Skape muligheter sammen