2020 - ett år med store utfordringer

Oppdatert: april 21

Først og fremst vil vi i Skape muligheter sammen takke for all støtten i året som har gått. Uten denne støtten hadde det ikke vært mulig å få gjennomført så mye som vi fikk gjort i 2020. Nedenfor følger en liten oppsummering av arbeidet i året som gikk:


I 2020 var det 18 barn og unge som mottok studiestøtte fra Skape muligheter sammen. Skape muligheter sammen jobber tett med familiene som mottar støtte, og gjennom året har vi hatt flere møter med foresatte og støttemottakere. Frivillige har holdt foredrag for støttemottakere, foresatte og andre interesserte omkring forskjellige temaer, som søppelrydding, vannsparing, verdier og hygiene.


Ny matsal

Den nye matsalen stod ferdig i januar. Vi rakk så vidt det var å åpne matsalen i mars, før den måtte stenges etter 2 uker grunnet Covid-19. I perioden matsalen var åpen fikk opptil 40 barn servert et varmt måltid 4 dager i uken.Matutdeling

I tiden matsalen har vært nedstengt støttet vi en lengre periode 15 familier med utdeling av mat hver fjortende dag. Som følge av høyere matpriser reduserte vi etter hvert dette til matposer til 10 familier hver tredje uke. Vi har også gitt kurver med mat til 10 eldre.Dengue

Det har periodevis vært store utbrudd av Dengue i Honduras. Sykdommen spres via mygg, og i tillegg til informasjon har vi bidratt med sprøyting av nærområdet i Granadita.


COVID19

Skape muligheter sammen har informert om smittevern under aktiviteter i regi av organisasjonen. Vi har også holdt egne informasjonskvelder om smittevern og håndhygiene, hvor vi blant annet har delt ut masker, håndsåpe og informasjonsplakater.


</