Å bu i jungelen, mange insekter og stikk, kald dusj og mobil i do MEN gode møter og glade barn

Vi bor i jungelen sammen med lokalbefolkningen. I standhuset vi skulle bo var det fullt av vann i det ene soverommet. Så det var ikke mulig å bo der. Derfor bor vi nå hos Lili og Patico i et hus i jungelen. De har en enorm gjestfrihet som er helt upåklagelig, men det er noen ting som vi (i alle fall jeg) må venne oss til.

Dette er «gaten» hvor vi bor.Vi bor i et murhus med bølgeblikktak, med andre ord det er et luftig hus.Noe som fører til at det er mye insekter og dyr inne. Som blant annet skorpion, vepser, mygg, maur, gekko, tarantell, diverse andre edderkopper for å nevne noen. Dette fører igjen til at vi får mange stikk.Vi som er høye nordmenn må ta oss en dusj og knebøy samtidig. Dusjen er litt lav. Og selvfølgelig er det kun kaldt vann. Øyvind fikk seg også en utfordring da han skulle barbere seg uten speil.Men nok om boforholda. Vi har fått gjort mye med organisasjonen. Vi hadde møte med vellaget i Granadita. Det var et godt møte og de var positive til å samarbeide med organisasjonen.


Vi hadde også møte med dem som mottar støtte til skole. Der det ble forklart hvordan vi som organisasjon fungerer, og hva som er forventet og krevd av dem som får støtte.


Ellers har vi vært i byen og ordnet med papirer på imigrasjonskontoret. Vi var og handlet inn utstyr og premier til tegnekonkurranse og aktivitetsdagen.Vi har fått være med på matsalen og i går hadde vi tegnekonkuranse. Det var kjempe kjekt, de skulle tegne noe relatert til verdien Takknemlighet. Etter at de hadde tegnet, presenterte de tegningen sin, og forklarte meningen bak den.

Jeg klarte å miste telefonen min i toalettet, men den ble spritet og lever fortsatt. Kun kameraet som er i skodda.


Igår tok vi oss en tur med den lokale bussen og med tuk-tuk for å komme oss til stranden. Her var vi på en restaurant og koste oss i noen timer.

Til slutt siste nytt, vi som familien Kvitær Leidland har kjøpt en tomt hvor vi skal bygge ferdig det huset som er påbegynt der. Det er vårt privat og et finansiert av oss som privatpersoner. Det er en flott tomt oppe i jungelen, med utsikt ned til sjøen.

Internett er ikke helt stabilt her, men til slutt klarte jeg å få til denne bloggen!


Det var alt for denne gangen

Hilsen oss fem

- Kirsten -

91 visninger

Organsiasjonsnummer (Norge):       NO 913 984 528

Personería Jurídica (Honduras):       2016000564

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon

© 2018 av Skape muligheter sammen